Dag 22: Waikiki

Nu hade vi lovat barnen tre hela dagar utan några förpliktelser utan bara bada och ta det lugnt. Vi sov ut ordentligt och höll till och med på att missa frukosten.

Frukosten på Aston Waikiki Beach Hotel fungerar ungefär som på några av de enklare amerikanska hotell vi bodde på. På rummet fanns en kylväska som man får och som man tar med sig ner till poolen. Där fyller man den med den frukost man vill ha och sedan äter man sin frukost, antingen vid poolen, på rummet eller på stranden. Utbudet är någonstans mellan kontinental och riktigt bra frukost.

Efter frukost tog vi oss ner till stranden och njöt av solen. Stranden är väldigt fin och precis utanför vårt hotell finns en vågbrytare så man kan bada lugnt och säkert. Vill man bada i vågor får man gå hundra meter åt sidan så det är inga problem. Stranden är lite smal så det kan upplevas som lite trångt tycker Niklas men det funkar.

P1000532

P1000535

Vi åt lunch på en Subway som ligger under hotellet. Efter lunch tog vi en liten promenad bort längs stranden och shoppade lite. Vi hittade också en bra mataffär och skaffade oss lite förstärkning till frukosten.

Väl tillbaka på hotellet så slappade vi lite och badade lite i poolen. Middagen avnjöt vi på hotellets restaurant Tiki där vi hade beställt ett bord på terrassen. Mycket gott och trevligt.

P1000542

One thought on “Dag 22: Waikiki

  1. Hur är det att bada i Stilla havet? Fiskar och sköldpaddor har ni ju sett, men hajar och andra farligare djur, har ni skymtat några sådana?