Dag 19: Santa Monica och Hawaii

Efter frukost och ihoppackning av våra väskor gav vi oss av mot Santa Monica Beach. Ett stopp på vägen på Toys’R’Us för inköp av HexBugs till Adam och sen var vi på väg. Det var lite köer och det gjorde att vi inte kom till beachen förrän vid ettiden. Vi tog en promenad på piren och ett snabbt dopp i vågorna på beachen innan det blev dags för flygplatsen.

IMG_0640

P1000459‘’P1000462

Väl vid flygplatsen blev det lite stressigt eftersom vi inte hittade någon parkeringsplats till bilen och det strulade när vi skulle checka in våra väskor. När väl dessa hinder var passerade gick säkerhetskontrollen oväntat snabbt och vi hann med en snabb middag på Burger King innan det var dags att borda planet till Kona på Big Island (Hawaii).

Flygningen vara “bara” dryga 5 timmar. Till och med barnen tyckte att det inte var så långt, numer härdade med långflygningen till San Francisco.

Väl framme i Kona var det väldigt varmt och skönt trots att det var kväll. Vi hämtade ut vår hyrbil, en Chrysler Seabring, (cab), och cruisade mot det lyxiga hotellet, Outrigger Keaunou Beach Resort. Utsikten från balkongen var suverän.

IMG_0641

One thought on “Dag 19: Santa Monica och Hawaii

  1. Härligt med cab. Njut av värmen för här hemma är det tråkväder. Nu får ni ladda för nästa resa till en ny världsdel. Så häftigt :o)