Dag 44: Noosa beach

Det var strålande sol när vi vaknade men fortfarande lite blåsigt. Efter frukost gick Elisabeth ner till Sunrise Beach och kollade läget och rapporten löd att det inte var lämpligt att bada där eftersom det fortfarande var stora vågor. Istället slängde Elisabeth ihop en kycklingsallad och så åkte vi till stranden inne i Noosa istället. Vi hyrde två bodyboards från hotellet och tog med oss.

Stranden i Noosa var relativt välfylld, framförallt med tanke på att det var en vardag och inte högsäsong. Men vi hittade en bra plats och Niklas provade genast brädan bland vågorna. Det gick inte alls. Fel teknik och kanske lite för tung. Adam försökte istället och det gick mycket bättre. Bra teknik och definitivt inte för tung. Även Ebba och Elisabeth fixade det och efter ytterligare försök lyckades även Niklas.

P1010078P1010080P1010082P1010083

Vi hann också bygga ett sandslott innan vi åt kycklingsalladen till lunch. Vi surfade ännu mer innan vi vid tretiden begav oss hemåt. Väl hemma tog Elisabeth, Adam och Ebba ett bad i poolen innan Niklas grillade pumpa, sötpotatis, sparris, minizuccini och känguru. Det var Niklas som absolut vill testa att äta känguru innan vi lämnade Australien. Det blev en mycket god middag och köttet var ganska likt nötkött.

One thought on “Dag 44: Noosa beach

  1. Vad härligt det ser ut och vad coolt att ni testade känguru. Förstår att ni inte ville provsmaka andra australiensiska delikatesser som orm :-8