Bloggen

Nu har vi bloggat oss igenom USA. Det har tagit lite mer tid än väntat att skriva dagboksinläggen och stundtals har vi släpat några dagar, men vi vill påpeka att vi i första hand gör detta för vår egen skull och genom att vi gör det som en blog så kan andra ta del av det också.

Vi vill ändå gärna ha lite återkoppling på formatet. Hur uppleves det från er “sida”. Är inläggen för långa? Är det för lite eller för mycket bilder? Är bilderna lagom stora? Tar sidan lång tid att ladda? Lämna gärna en kommentar med hur ni upplever bloggen.

Vi har noterat att när man visar sidan på en smartphone så får bilderna fel proportioner. Är det någon annan som upplever detta? Niklas har kollat lite på det men inte lyckats identifiera problemet, men det är sannolikt något som Livewriter (som är det program vi skriver bloggen i) ställer till med.

3 thoughts on “Bloggen

  1. Jag tycker det fungerar utmärkt, både att läsa från telefonen, från min läsplatta och från mamma och pappas stationära dator.

    Det är underbart att få följa er och iaf få se härliga bilder och fina berättelser hur ni har det, det gör saknaden lite lättare, även om jag saknar er ofantligt mycket.

  2. Hej
    Det fungerar utmärkt att läsa bloggen på Ipad.
    Trevlig läsning med fina bilder, fortsätt så.
    Undrar bara hur ni skall få plats med allt ni köper i ert begränsade bagage.
    Karin o Leif

  3. Hej, det är jättekul att läsa om er resa!
    Kram Maria