Det drar ihop sig

Vår resa närmar sig med stormsteg och även om det inte har kommit några uppdateringar här på bloggen på länge så har vi hållit på för fullt sen vi kom hem från semestern.

I skrivande stund så har vi bokat fyra boenden i Kalifornien: Fyra nätter i Sen Francisco, två nätter i Santa Rosa, en natt i Sonora och två nätter i Yosemite. Resten har vi beslutat oss för att boka allt eftersom beroende på hur det går.

Hawaii är klart sedan tidigare men nu har vi också bokat flyget från Kona till Honolulu.

För Australien har vi har bokat fyra nätter i Sydney och två nätter i Cairns. Vi har också fått en offert på att hyra en segelbåt tre nätter i Whitsunday Islands vilket är väldigt lockande.

För sydostasien så har vi bokat boende i Singapore, Koh Lipe, Koh Bulon samt Bangkok samt flyg från Kuala Lumpur till Langkawi. Det som återstår är boende i Kuala Lumpur men där avvaktar vi lite en ev. kontakt med Johannas kompis YK.

Vi har också börjat med packningen och det känns just nu som om att det kommer att fungera med två stora ryggsäckar som incheckat bagage. Vi kommer också att checka in en paraplyvagn och en påse med två bilkuddar men dessa räknar vi med att lämna någonstans på vägen.

Ju mer resan närmar sig desto oftare blir det uppdateringar här på bloggen. När vi sedan är ute och reser så hoppas vi kunna göra inlägg på bloggen i princip dagligen.

Comments are closed.