Dag 57: Koh Bulon, dag 1

Här gör vi inte många knop och det är väldigt avkopplande. Morgonen inleddes med en god frukost, gröt och yoghurt och följdes av lek på verandan. Ebba lekte med Nora och Stella och Adam med Sixten.

P1010337 P1010339

Leken fortsatte ner i vattnet eftersom vi alla behövde svalka oss denna varma dag. Vi åt en god lunch på restaurangen och därefter blev det film för barnen och Niklas medan Lisa fick en thaimassage 300 Baht för en timma Blinkar.

Vi femtiden kom “bulltanten” med nybakade bullar från bageriet på ön och sålde på stranden. Vi avnjöt bullarna tillsammans med ett fat färsk frukt. Barnen fortsatte att leka.

Resorten vi bor på ägs och drivs av en familj. De hade en kusin på fastlandet som avlidit och enligt muslimsk tradition måste de göra ett besök inom 24 timmar från dödsfallet. Restaurangen stängdes helt enkelt innan middagen och öppnar inte förrän till middag imorgon.

Vi hade kollat in menyn på Marina Resort tidigare och när Linda och Richard föreslog det som middagsställe hängde vi naturligtvis på.

God mat när den väl kom men det tog lååång tid. Vi satt runt ett gemensamt långbord på marken på kuddar.

P1010343P1010347P1010351

Vi läste och bloggade ett tag innan vi somnade.

2 thoughts on “Dag 57: Koh Bulon, dag 1

  1. Härliga foton på barnen och deras nya kompisar.

    Hur var snorklingen i jämförelse med Egypten?

    Kramisar