Fin i håret

Igår tappade jag min tand i Malaysia och idag fick jag en peng av den thailändska tandféen. Helt magiskt! Så idag var mamma och jag på spa för min peng och jag fick sitta stilla i två timmar. Det var jobbigt men jag blev jättefin i håret med massor av flätor.

P1010235P1010236P1010239P1010240

2 thoughts on “Fin i håret

  1. Nu ska vi snart få träffa dig igen, Ebba. Som vi längtat och pratat om dig såå många gånger. Din samlingskudde har visats varje dag och vi har sagt att du kommer när vi ska ta fram adventsljusstakarna. Freja tyckte i börja på november att du i alla fall kunde komma och hälsa på! Men då var du ju på andra sidan jordklotet.
    Idag har vi tagit fram alla ljussstakar och hängt upp adventstjärnorna så nu kommer du väl tillbaka till oss igen. Stor kram Ebba tills vi ses. Fröken Gunilla